Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

понеделник, 28 февруари 2011 г.

Как да организирате бебешко партиОчакването на бебе е най-радостният момент в живота на една жена. Организирането на бебешко парти ще добави допълнителни емоции към този специален и радостен момент. Това е най-добрият начин да се отпразнува бъдещото идване на новия член в семейството. Традиционно бебешките партита се провеждат един или два месеца преди датата на раждане, но напоследък това все по-често се случва и след раждането на бебето. Обикновено организатор на бебешкото парти е приятелка, колежка или роднина на бъдещата майка. Организаторките могат да бъдат и няколко, например две или три.Ако желаете да устроите бебешко парти за близка приятелка, колежка или член от семейството, но нямате опит в организирането на такъв тип парти не се притеснявайте,
защото ние сме насреща. Съветите по-долу имат за цел да ви водят през всяка стъпка в процеса на планиране - от поканите до декорацията и забавленията за гостите.
Планирането на бебешко парти може да отнеме много време, затова ще трябва да започнете с организацията възможно най-рано. За начало определете бюджета с който ще разполагате. Съществува голямо разнообразие от лесни и практични идеи за декорация на бебешко парти, които няма да отнемат много средства. Следващата стъпка към която трябва да преминете е списъка с гости. Той обикновенно включва приятелки, близки роднини и колежки на бъдещата майка. Ако бебешкото парти няма да бъде изненада консултирайте се с нея за гостите, които желае да присъстват на партито. В противен случай ще трябва да потърсите съдействието на бъдещия татко. За да изпратите или предадете лично поканите на гостите ще трябва да се снабдите с тяхните координати. Може да закупите готови покани или да ги изработите собственоръчно. В поканите отбележете датата, часа и мястото, на което ще се проведе бебешкото парти. Изберете час, който е удобен за гостите и бъдещата майка. По традиция бебешкото парти трябва да се проведе в нейния дом. Разбира се може да се проведе и в ресторант.Съвременните технологии предоставят на родителите възможност да научат предварително пола на бебето. Това ще ви помогне в избора на цвят за декорацията. В случай че майката е решила да не узнава предварително пола, за да запази елемента на изненада изберете декорация в неутрални цветове. Украсата може да се състои от гумени патета, щъркели, мечета, биберони, дрънкалки и стъклени бебешки шишета пълни с бонбони. Импровизиран в стаята простор с бебешки дрешки също е атрактивна идея. Балоните са неизменна част от декорацията на всяко парти. Изберете балони във формата на биберон-залъгалка или с изображение на звездички, патенце или щъркел.
Менюто на бебешките партита обикновенно включва бисквити, ядки, сладкиши и торта. Ако часът на партито съвпада с времето на някое от основните хранения може да предложите и храна на шведска маса.
За да се забавляват гостите измислете предварително някакви игри. Например може да украсите плетена кошница с различни бебешки аксесоари, която да покажете на гостите без предварително да знаят, че това всъщтност е игра. След което да приберете кошницата и да помолите всички гости да съставят списък с предметите, които са видяли в нея. Гостът, който си спомни най-много предмети печели играта. Кошницата може да послужи и като подарък за бъдещата майка. Обикновенно гостите на партито също получават някакъв подарък, като благодарност за тяхното присъствие. Не е необходимо подаръка да бъде скъп. Достатъчно е нещо малко и символично, например кутийка с бонбони.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти