Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

четвъртък, 27 януари 2011 г.

Лятно усещане за прохлада от Miss Blumarine S/S 2011

Модна къща Blumarine е създадена през 1977 година от Анна Молинари и нейния съпруг Джанпаоло Тарабини. Шест години по-късно е основана модната линия „Miss Blumarine”. Освен любов към модата, талантливата дизайнерка има още една страст и това са цветята. Сърцето и е пленено най-силно от розата. От там идва прозвището и "Царицата на розите". Именно цветята са извор на вдъхновение за прочутата италианска дизайнерка. Те присъстват неизмененно в нейните колекции под формата на изкусни бродерии или щампи. Паейтите и кристалите са другите знакови компоненти в творчеството на Молинари.
Колекцията на Miss Blumarine за пролет -лято 2011 представлява съвкупност от стилове - ризи в джипси стил, бохемски блузи, макси поли и ръкави тип фенер, характерни за стила през седемсетте. Цветовата палитра включва бяло, червено, светло лилаво, жълто, розово и тюркоаз. Дизайна на дрехите е изпъстрен с цветя и червени надписи "I love Miss Blumarine". Леопардовия принт също е намерил място в тази колекция. Леките и нежни материи внушават лятно усещане за прохлада.

Снимки от модното дефиле на „Miss Blumarine” S/S 2011Снимки от рекламната фотосесия на „Miss Blumarine” S/S 20110 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти