Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

вторник, 21 декември 2010 г.

Идеи за детски коледни подаръци


Коледа е един от най-светлите християнски празници, който сплотява семейството и го изпълва с топлота, радост, надежди и празнично настроение. Малки и големи очакват с трепет и вълнение настъпването на празника. Децата свързват този празник с отварянето на подаръци, които Дядо Коледа е оставил за тях под елхата. И като казахме подаръци вероятно вече сте се впуснали в издирване на най-хубавите детски играчки. Но за да откриете перфектния коледен подарък за вашето дете трябва да вземете предвид неговите интереси и възраст. Помислете какъв тип подарък ще предизвика най-голяма изненада и вълнение в него. Самото дете може да се превърне в добър съветник. Някои от децата отдавна вече са написали писмо на Дядо Коледа с желаният от тях подарък, а други изричат на глас своите желания. Разбира се ние също ще се опитаме да ви помогнем с няколко шопинг предложения.


Комплект аксесоари за момиче Jasmine - $15.00
Комплекта се състои от десет части. Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Кутия с бижута и гримове Disney Princess - $15.00
Комплектът включва: 2 гривни, 2 чифта обеци, 2 пръстена, 2 шишенца лак за нокти, 2 шишенца парфюм, червило и огледало. Кутията разполага с 8 отделения, ключалки във формата на сърце и дръжка за пренасяне. Подходяща е за деца над тригодишна възраст.


Разкрасителен комплект за кукли Princess and Me - $14.50
Комплектът включва: четка, гребен, огледало, шишенце парфюм и поднос. Подходящ е за деца над 6 годишна възраст.


Комплект за чай Princess and Me - $19.50
Комплектът се състои от петнадесет части и включва: чайник, захарница, creamer, 2 чаши, 2 чинии, 2 лъжички, 2 салфетки, 2 торти, щанд за торти и поднос. Подходящ е за деца над 6 годишна възраст.


Сгъваем и преносим замък Disney Princess - $19.99
Във вътрешната част на замъка е разположена сгъваема спалня, диван, гардероб и тоалетка. Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Барби баня Barbie - $23.99
Комплекта включва кукла Барби, душ кабина, тоалетка за баня и аксесоари. Подходящ за деца над 3 годишна възраст.


Кухненски сет Мини Маус - $59.50
Кухненския сет включва: фурна с котлони, мивка, тостер, блендер, тиган, супник и прибори за хранене. Уредите издават реалистични звуци. Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Комплект за кукли My First Disney Princess - $49.95
Комплекта включва: количка, кошарка, столче за хранене, чиния, лъжица, шише, кутия с храна и залъгалка. Подходящ за деца над 3 годишна възраст.


Портативен DVD плеър Disney Princess - $83.97
DVD плейъра подържа CD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW формати. Разполага с вградени стерео говорители. Предлага се в комплект с дистанционно и слушалки. Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Интерактивно пони Hasbro FurReal - $220.00
Интерактивното пони изглежда много реалистично и изпълнява следните функции: отговаря на гласа на детето, движи главата и ушите, премигва с очи и размахва опашка. Понито се предлага в комплект с четка за ресане и моркови. Високо е над над три метра и издържа тегло до 36kg. Подходящо е за деца на 4 годишна възраст.
Пиратски комплект Mickey Mouse - $40.95
Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Касов апарат Mickey Mouse - $24.50
Касовия апарат включва: усилвател с микрофон, калкулатор, бар-код скенер, четец на карти и везна. Предлага се в комплект с пазарска кошница, две картонени кутии с мляко и портокалов сок, монети, банкноти и кредитна карта. Подходящ е за деца над 3 годишна възраст.


Кола с дистанционно управление Disney Cars Tokyo Drift Dragon Lightning McQueen RC $20.00
Подходяща е за деца над 3 годишна възраст.


Град-гара с дървена маса KidKraft - $125.00
Комплекта включва: дървена маса, кран, голям мост от три части, летище с кула, самолет, хеликоптерна площадка и хеликоптер, 9 превозни средства, 7 човешки фигури, 5сгради, 5 дървета, 6 улични табели и книжка с инструкции за монтаж. Подходящ е за деца на 3 годишна възраст.


Работен магазин Step2 Deluxe $116.99
Комплекта включва: работна повърхност, шкафове, чекмеджета и висящи буркани за инструменти, бормашина, чук, клещи, отверка, менгеме и други инструменти. Работилницата пресъздава реалистични светлини и звуци. Подходяща е за деца над 3 годишна възраст.


LeapFrog® Zippity™ High-Energy Learning System - $79.99
Високо енергийна ТВ-система за обучение, която предлага комплекс от движения за цялото тяло, музика, образователни и развлекателни игри. Подходяща е за деца от 3-5 годишна възраст.
0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти