Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

неделя, 5 декември 2010 г.

Да надникнем в стаите на известните деца


Известните личности инвестират милиони за обзавеждане на огромни имения и внушителни къщи. Някои от тях отвориха вратите на своя дом за да разгледаме отвътре. Предлагамe да надникнем в детските стаи на тяхните деца. Ние сме любопитни, а вие?

Да започнем с будоара на Maximiano и Emelina - близнаците на Дженифър Лопес и нейният съпруг Марк Антъни. Еми и Макс започнаха живота си по начина, по който тяхните родители възнамеряват да продължи - в прегръдката на лукса. Безспорно това е една от най-красивите детски стаи, която някога сме виждали. Стаята е декорирана в меки неутрални цветове. Кристалния полилей,копринените завеси и балдахини, дантелите и аристократичните мебели създават един неповторим разкош, излизащ на стойност $ 100,000. Въпреки това някои интериорни дизайнери силно критикуваха звездните родители, заради опасните и чупливи предмети намиращи се в стаята, но по всяка вероятност Макс и Еми се чувстват прекрасно в тази красива и романтична обстановка.За декора на детската стая, Саманта Харис е заложила на традиционния розов цвят, който е ефектно съчетан с кафяво. Разбира се като всяка принцеса и малката Josselyn си има балдахин с корона, само че не истински, а изрисуван. Над детското креватче пък е изобразено голямо и красиво дърво, на чийто ствол са гравирани инициалите на мама и татко.


Това е стаята на Стела - дъщерята на Тори Спилбърг и Дийн Макдермът. Почти всичко в нея е оцветено в розово. Интересната смесица от модерен декор и винтиж акценти много ни допада, но трябва да признаем, че розовото е с няколко нюанса повече. Ярките и крещящи цветове претоварват мозака, което ги прави неподходящи за интериора на детска стая.
Детската стая на Епъл (дъщерята на Гуинет Полтроу и рок звездата Крис Мартин) е обзаведена в модернистичен стил. Силния розов цвят е "укротен" със присъствието на сиво и бяло.

Стаята на Макс Лирон (синът на Кристина Агилера и нейният съпруг Джордан Братман) е интересна и същевременно леко смущаваща. Внушителните и размери гарантират достатъчно място за игри, но гигантската луна разположена в нея (висока 11 фута) малко ни плаши. Луната е била част от сценичния декор по време на едно от турнетата на Агилера. Идеята за нейното поставяне в стаята на Макс е дошла от Джордан. Друг интересен детайл от интериора е изрисуваната стена с елементи от популярната игра Nintendo. За да бъде в унисон с декора художника е докоснал и част от кръглото детско креватче, разположено в средата на стаята.

В стаята на Бронкс Уенц (синът на Ашли Сипсън и Пийт Уенц) виждаме традиционна тема с щипка модерен привкус. Популярните герои от анимационния филм "Мечо Пух" са често срещан елемент в детския интериор.Автор: Петрана Дръндарова


0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти