Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

сряда, 20 октомври 2010 г.

Детска стая за принцеси


Приказен замък, фантастична каляска, красив принц........... Пренесете вълшебната магия от детските приказки в стаята на вашето дете. Принцесите са най-популярния
дизайн в проектирането на детска стая за момиче. Темата позволява безброй възможности за декориране, които ще създадат една завладяваща кралска атмосфера. Всяко момиче, израснало в такава обстановка ще съхрани в себе си частичка от приказното вълшебство.
Започнете преобразяването на стаята със стените, като ги боядисате в розово, лилаво или бежово. На тях може да изрисувате красив пейзаж, изобразяващ гора и приказен замък. Самозалепващите се стикери също са чудесна идея. Някои стикери изглеждат добре на светли стени, а други на по-тъмен фон, но има и стикери с прозрачна повърхност, която приема цвета на стената. Освен на стените, стикери може да залепите и на някои от мебелите. Ако разполагате с голям бюджет може да обзаведете стаята с мебели от тази тематика, като например легло с формата на замък или каляска. В подножието на леглото поставете килим, изобразяващ принцеси, каляски или други подобни символи. Що се отнася до осветителните тела, по средата на тавана поставете красив кристален полилей, който ще придаде невероятен стил и разкош на стаята. Допълнителните аксесоари и декорации, като балдахини, корони и вълшебни пръчки ще превърнат обикновенната детска стая в малък дворец.
Още идеи за декорация на детска стая за момичета:
Идеи за декорация на момичешка стая
Декорация на детската стая с дървени клони

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти