Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

петък, 1 октомври 2010 г.

Тематична детска стая: Спонджбоб квадратни гащи

 Проектирането на детска стая може да се окаже по трудно, отколкото проектирането на спалня за възрастни. Първото нещо, което трябва да направите е да изберете дизайн на стаята. Той трябва да бъде съобразен с интересите и вкусовете на вашето детето. Тема на стаята може да бъде например любим анимационен герой. Един от най-забавните дизайни за детска стая е Спонджбоб Квадратни Гащи.
Спонджбоб Квадратни Гащи е американски анимационен сериал, харесван и гледан от хора на всякаква възраст. Излъчен за първи път по телевизионния канал Nickelodeon, сериалът бързо набира популярност по целя свят. Идеята за създаването му е на морския биолог и аниматор Стивън Хиленбърг, който поема финансирането сам чрез своята компания United Plankton Pictures Inc. Главен герой във филма е оптимистичният СпонджБоб, живеещ в дълбините на Тихия океан в подводния град Бикини Ботъм. Спонджбоб е жълта квадратна гъба с големи сини очи, стърчащи предни зъби, трапчинки на бузите и лунички. По свое желание може да изменя дължината и формата на ръцете си, всмуквайки ги в себе си. Обикновено носи бяла риза с къси ръкави, червена вратовръзка, лъснати до блясък черни обувки и кафяви гащи. Населението на подводния град Бикини Ботъм е съставено от различни морски обитатели.
Спонджбоб е вдъхновил много интериорни дизайнери, производители на мебели, аксесоари за дома и джаджи. В търговските магазини ще откриете тапети, стикери за стена, завеси, спално бельо, мебели и аксесоари с лика на популярния анимационен герой.Не пропускайте още детски стаи с тематичен дизайн:
Тематична детска стая: Мики Маус
Тематична детска стая: Дивия запад
Тематична детска стая: Мечо Пух
Детска стая Флинстоун

Още идеи:
Детска стая

0 коментара:

Публикуване на коментар

Най-ново от интериор

Последователи


При използване на статии от сайта, линк към www.detskistil.com е задължителен!

Copyright © 2010-2016 Kids Style | Предоставено от Blogger | Контакти